Bestuur

Het bestuur van stichting Red Heuven en de Posbank bestaat uit Dick van der Kolk (voorzitter) en Sam Groenewoud (penningmeester).

Dick van der Kolk

Voorzitter

Ik geniet volop van natuur en vind het jammer om te merken hoe de natuur hier onder druk staat. Ik zet me graag in voor toekomstgerichte plannen.

Sam Groenewoud

Penningmeester

Ik ben geboren en getogen op Heuven, het is een unieke locatie. Laten we er voorzichtig mee zijn! Zodat we er over 50 jaar nog van kunnen genieten.

Ernie Visser

Secretaris

Ik voel mij bevoorrecht om in deze prachtige omgeving te mogen wonen, en geniet er dan ook elke dag van. Daar moeten we zuinig op zijn, zodat onze kinderen en kleinkinderen ook van de natuur kunnen blijven genieten.

Ronald Beumer

Bestuurslid

Ik ben geboren en getogen Rhedenaar en woon letterlijk aan de voet van onze prachtige Posbank. Als actief hardloper zie ik het gebied steeds drukker worden en de natuur en verkeersveiligheid achteruit hollen. Laten wij als betrokken buurtbewoners deze trend stoppen en de natuur weer voorrang geven!

Raad van advies:

Beschermheer:

Als bestuur zetten wij ons in om rust en natuur rondom landgoed Heuven en de Posbank te behouden en te bevorderen. Wij pleiten onder andere voor een waaier aan verschillende toegangspunten tot Park Veluwezoom in plaats van éen centrale toegangsweg met natuurcommercie.

  • Stichting Red Heuven en de Posbank
  • Schietbergseweg 18
  • 6991 JD Rheden
© 2021 Stichting Red Heuven en de Posbank